V kanceláři se při příchodu vždy zapíšeme u vrátného do notýsku, abychom měli docházku. Do deseti minut od toho, kdy se posadíme, nám hoši z kuchyně donesou v šálku indickou verzi anglického černého čaje – 3 minuty vařený čaj, vydatně oslazený, s poměrem voda:mléko = 1:1. Taky se tu distribuuje voda v půllitrových lahvičkách doplňovaných ve „studánce“. Měli jsme z ní trochu obavy, ale nic nám po ní není.
Peťa na terase kantýny, která je v budově naproti naší práci
Já a moje dosa masala
Valerie a její dosa masala
Naše pracovní náplň je velmi neurčitá: „Hledejte různá technologická řešení modulových domů...“ „Najděte si něco, co vás bude bavit...“ A nejlepší byl tenhle pokyn: „Jen se uvolněte, dejte si tak týden, deset dní na to, abyste si tu zvykli, žádný spěch.“ (To nám řekl přímo náš šéf.) Takže náš „pracovní“ den vypadá asi takhle: po desáté dorazíme do práce, projdeme si svoje e-maily, poklikáme kde se nám chce, kolem jedné jdeme na oběd a něco si nakoupit na večeři. Zpátky se vrátíme tak ve 2 nebo ve 3, ale když se nákupy protáhnou, tak taky třeba po 4. V pondělí, ve středu a v pátek vyrážíme před 5. na jógu a po šesté nás vyzvedává řidič, aby nás odvezl domů. Docela pohoda, jen mám pořád pocit, že bych možná taky měla pracovat?
P.S: Fotit se tu oficiálně nesmí, takže ty fotky z oběda jsou přísně tajné :-)
Zima zdraví teplo! Terko, paráda, čte se to jedním dechem. Koukám, že naše Norsko je pěkná nuda. Taky bysme asi měli opustit Evropu. Za jakým účelem jste se tam vlastně dostali?
OdpovědětVymazatBtw. koukala jsem, že jsme se tu v příspěvcích sešli dvě Káti, tak se budu asi muset podepisovat "Norci":-) Držte se!